Dnes je štvrtok, 28. marec 2024
oslavuje Soňa - Poslať pohľadnicu
 
Pomoc Napíšte nám
Miro..: Keď sa dlho pozeráš do priepasti, aj priepasť sa pozerá do Teba... späť na zoznam blogov
založiť blog
Aký bude rok 2012? - Podrobný horoskop 2012 pre všetky znamenia

2012-01-27 16:56:28  |  Odporúčam  |  prečítané: 992x | poslať známemu

Chcete vedieť, čo Vás čaká v tomto roku? Príde naozaj toľko avizovaný koniec sveta? Podľa mnohých nie, no napriek tomu bude tento rok prevratný a plný zmien. Pokiaľ chcete vedieť, na čo sa pripraviť a čo Vás čaká, pozrite si, v akej oblasti sa máte na čo tešiť a kde, naopak, treba dávať pozor.

Prečítať horoskop pre znamenie:
Baran (21.03. - 20.04.)
Býk (21.04. - 21.05.)
Blíženci (22.05. - 21.06.)
Rak (22.06. - 22.07.)
Lev (23.07. - 23.08.)
Panna (24.08. - 23.09.)
Váhy (24.09. - 23.10.)
Škorpión (24.10. - 22.11.)
Strelec (23.11. - 21.12.)
Kozorožec (22.12. - 20.01.)
Vodnár (21.01. - 19.02.)
Ryby (20.02. - 20.03.)

Horoskop 2012 - Baran (21.03. - 20.04.)




Každý je tu sám za seba, zmeny na jar sú isté a čas nemožno uchopiť. Obrazne - namiesto hrboľatej cesty plnej zákrut vyjdite na asfaltovú cestu, aj keď jazdíte na terénnom vozidle. Mobilizujte energetické rezervy a šliapnite na plyn. Dôležité je, čo je teraz v tomto okamihu. Zbohatnete, ak si to stanovíte ako prioritu svojho života. Vo vzťahoch otvorte zamknuté city, prekonajte spoločenské tabu a životné vitálne sily sa tiež prejavia. Preskúmajte vlastný život, nie životy iných. Nechajte voľný priebeh citom, ktoré môžete zdieľať s druhými. Skúste to! V zdraví docestujte šťastne vždy do svojho cieľa a pre telo vo zvýšenej miere platí: „Ste tým, čo jete!“

Práca

Denno-denný boj o živobytie je chvályhodný, len si ozrejmite, že občas sa treba z boja stiahnuť a obnoviť rezervy. Dokonale čistá myseľ sa rovná dokonalému duševnému zdraviu. Zabráňte iným ľuďom, aby plytvali vašimi zásobami energie, tým, že im poviete jednoducho "nie". Najmä počas prvého polroka. Vyhoďte prebytočné veci z kancelárie, blokujú vás v profesionálnom raste. Ergonómia totiž zefektívňuje prácu. Vedúci pracovníci, o isté veci usilujete iba preto, že ich tak vidíte. Zmeňte pohľad! Unavuje len pohľad nesprávnym smerom. Využite zručnosti s informačnými technológiami. Povinné štúdium do vášho života vnesie nervozitu. Študujte pre radosť, nie kvôli diplomu.

Vzťahy

Viete, čo je to vlastný revír? Áno? Tak obnovte kontrolu na súkromnou oblasťou, napríklad konečne tou plánovanou rekonštrukciou bývania alebo jeho zmenou. Keď v medziľudských vzťahoch okolo zúri víchrica, vášho kľudu domova sa potom nikto a nič nedotkne. V stálych partnerských vzťahoch prvý polrok na ružiach ustlané nemáte, ale zato druhý polrok vám to romantikou vynahradí. Nezadaní, letná šanca na post kandidáta na lásku je na dosah. Zbadáte niekoho, kto vás očarí na prvý pohľad. Okrem úsmevu skúste aj otvorené a zároveň nevtieravé otázky. Hneď budete vedieť, na čom ste a či o dotyčného máte naozaj záujem. Nemáte, čo stratiť. Smelo do toho!

Peniaze

Peniaze sú iba imaginárna hra s číslami. keď k nim budete takto pristupovať, tak počas prvého polroka môžete byť tými, ktorí točia ruletou. Pokiaľ však preferujete monotónnu prácu, nič sa vo finančnej oblasti nezmení. Budete žiť životom, v ktorom je vhodné strážiť si rodinný rozpočet a nerozhadzovať financie. Nehanbite sa za to, že dokážete zarobiť peniaze. Začnite pracovať na sebe a svojom osobnostnom raste, potom príde aj zlepšenie. V druhej polovici roka materiálnu istotu pocítia tí, ktorým kryje chrbát niekto mocný alebo silný obchodný partner. Nové zdroje získania finančných prostriedkov sa objavia nečakane, skoro ako výhra. Dobre však zvážte pôžičku z nebankového subjektu.

Zdravie

Zvážte vhodné stravovanie v lete a koncom roka. Sledujte na etikete obsah zloženia potraviny, ktorú konzumujete. Konzumujte iba potraviny v dobe spotreby, nie po nej. Virtuálne surfovanie je tento rok pre vás bezpečnejšie ako reálne cestovanie počas prvého polroka. No ak ste internetovo závislí, môžu sa objaviť migrény alebo poruchy spánku. Na zvládnutie konfliktov a stresov zvoľte rekondičný pobyt v októbri. Slnečné teplo podporuje látkovú výmenu, zvyšuje imunitu a celkovo pôsobí povzbudivo. Trávte čas jarných a jesenných mesiacov, čo najviac na slnku aktívnou prácou okolo domu alebo na chate. Čo však v zime? Namiesto smútku a melanchólie vycestujte za slnkom do tropických krajín.

Horoskop 2012 - Býk (21.04. - 21.05.)




Špecifická charizma, ktorú vyžarujete je vašou najsilnejšou zbraňou a devízou v tomto roku. Veďte zatiaľ radšej normálny život ako honbu za nesplneným snom. Aspoň teraz. Trúfalé skutky po praobyčajných snoch síce prinášajú vzrušenie, ale nemotivujú k prehlbovaniu aktivít. Priznajte si slabosti a nechajte bez urážky iných, nech sa nimi zaoberajú. V partnerskom vzťahu sa skoordinujte, nastavte si GPS a vaša spoločná sila dostane aj zmysel. Spomaľte v živote. Žite zmyselne a plánovane z jedného dňa na druhý. Kto nie je pánom času, je jeho otrokom. Či už chcete dosiahnuť slávu, šťastie, úspech alebo lásku a spokojnosť, rozumne zaobchádzajte so svojimi silami najmä v neskorú jeseň.

Práca

Byť zodpovednými znamená robiť rozhodnutia a dôkladne zvažovať ďalšie kroky štátnej správe aj v oblasti IT. Pracovné záležitosti vo vedúcej pozícii riešte s triezvou hlavou. Nie je potrebné ísť na hranicu svojej výkonnosti. Naozaj sa nestane nič strašné. Doprajte si zmenu tempa. Ak máte plniť úlohy v stanovenom termíne, uniknite nemilosrdnému behu času a podriaďte a vlastnému rytmu. Sústrediť sa dokážete iba vtedy, keď máte dobré pocity, preto sa viac darí umelecky činným. Rozpoznajte ako skúsený plavec alebo surfista blížiacu sa vlnu a využite jej silu vo svoj prospech a znížte nevýhody nesprávnych rozhodnutí na minimum. Cestujte súkromne aj služobne, na dovolenku aj za biznisom, kdekoľvek a kedykoľvek. Všade dobre, tak prečo byť doma?

Vzťahy

Rodina, milostné romániky, manželské i rodičovské vzťahy aj spriaznené duše v podobe priateľov – akoby sa všetci naraz dohodli, že sa na vás vyrútia so svojimi názormi, pocitmi, požiadavkami aj problémami. Najintenzívnejšie si to uvedomíte v prvom polroku. V ustálených vzťahoch sa to na stabilitu nepodobá. Hneď začiatkom roka sa objavia nezhody v názoroch. Majetnícka stránka povahy vo vzťahu nevíťazí. Nadbytok energie spotrebujte radšej v aktívnom milostnom živote a vytvorte zohraný tandem. Čas od narodenín do októbra je vhodným na sobáš a v leto ideálnym obdobím na dovolenku vo dvojici.

Peniaze

Peniaze na strome nerastú. Samozrejme iba za predpokladu, že nie ste poľnohospodári alebo vinohradníci. Určite však optimalizujte výdavky do jesene. Investície vás budú stáť veľa energie a času. Šťastie je prelietavý vtáčik a vy ho musíte presvedčiť, aby zostal u vás, čo najdlhšie. To, čo sa momentálne z vášho pohľadu javí ako všedné, by pre niekoho bola celoživotná výhra. Zmeňte optiku. Majte radosť z toho, čo máte a začnete priťahovať, čo by ste chceli mať. So smutnou tvárou a zlou náladou peniaze ani prácu ešte nikto nepritiahol. Urobte si reklamu a predajte seba ako značku najlepšej kvality. Budujte kariéru, manažujte, podnikajte a prerazte! Pokiaľ chcete riešiť majetkové záležitosti – kúpa, predaj, prepis, tak najneskôr do jesene.

Zdravie

Ľudský organizmus je dokonalé a zdravé dielo, ktoré ste do vienka dostali od vašich predkov. Na to, aby ste si ho udržali je treba dbať na vhodnú životosprávu. Dôležité je prebúdzať sa so sviežosťou a pocitom oddychu. Spánok dáva tajuplnú silu, ktorá je balzamom na vyčerpaného ducha. Uvoľnená nečinnosť pôsobí blahodarne. Naplánujte si v tejto súvislosti pravidelné výlety na vidieku. To ostatné príde. Rastliny, zvieratá, lesy, moria a lúky – to všetko vdychujte. Vyberte sa na prechádzku po lese, počúvajte vtáčí spev a privoniavajte rastlinám okolo vás. Navštívte umelecky hodnotnú výstavu. Pohodlná a elastická obuv prospeje k znižovaniu únavy nôh na mnohých podniknutých cestách.

Horoskop 2012 - Blíženci (22.05. - 21.06.)




Treba žiť naplno! Neobzerať sa za tým, čo bolo alebo bude. Tu a teraz! Tak je to správne a Blíženci to dodržujú. Majú tento rok toľko aktivít, že budú musieť mnohé odmietnuť. Neskrývajte sa v anonymite davu. Je čas prejaviť svoj sexepíl! Pre osamelé srdcia zakázaná láska nadobudne nezameniteľné čaro. Na nezáväznú kávu aj výlet môžete ísť. Radšej ísť dopredu a robiť chyby, ako sa zdržovať ľutovaním chýb z minulosti. Buďte ľuďmi veľkých činov a konajte otvorene aj v pracovnej oblasti. Hodnotou sú informačné technológie, vyriešenie nezhôd na domácej pôde a finančne investície do zámerov z vlastných úspor. Rytmus striedania aktivity a pasivity počas každého dňa vám prospeje.

Práca

Cielene orientovaný manažment v profesionálnej oblasti zaveďte do svojho súkromného života a riaďte sa ním. V obchode je prirodzené rozdelenie na prioritné a menej dôležité úlohy, prípadne vyrušenia v podobe telefonátov a porady. Zaveďte rovnaké princípy do domácnosti a postupujte podľa stanovených cieľov. Vyhnete sa aj treniciam v rodine. Rozširujte kontakty v umeleckej a inej kreatívnej činnosti. Lepšie tento rok úspešne doštudovať ako študovať začať. Vytrvalo sa k pozitívnym študijným výsledkom dopracujete, no vynaložíte množstvo energie. Stretnete sa s pozitívnou reakciou a poďakovaním v zamestnaneckom pomere v administratívne oblasti. Vedúci pracovníci stiahnite sa do úzadia a zotavte sa z konkurenčného boja.

Vzťahy

Tento rok je v láske ako román s dobrým koncom. Najskôr sa s niekým zoznámite, potom príde zápletka a ku koncu roka už budete otvárať fľašu šampanského, aby ste urobili bodku za tým starým a vydali sa k novému. Amor vás vytrvalo obletuje, ale než vás trafí, zažijete zopár letných búrok. V ľúbostnej hre sa môžete ocitnúť mimo diania, ak sa bojíte. Konajte! Rozhodnite sa – stály vzťah alebo flirt? Nič netrvá večne a vzťahy netreba sentimentálne naťahovať, prídu aj krásne chvíle s niekým iným. Uhol pohľadu nás niekedy delí a niekedy aj rozdeľuje najmä v rodine, ak má niektorý jeho člen iné názory. Balíky dostáva rád každý a tak jeden zabaľte pre nespratníka alebo nespratníčku. Priateľské stretnutia si naplánujte na jar a koncom roka.

Peniaze

Strašidlo straty financií alebo krachu, ktoré vás prenasleduje, zmizne, ak sa mu postavíte čelom. Úspech vo finančnej oblasti predstavujú kontakty vo vašej branži. Vyťažíte aj z informačných technológií a vzdelávania. Prihláste sa on-line a dostanete to, po čom túžite. Urobte si virtuálne stretnutia a pokračujte v reálnej konverzácii. V podnikateľskej sfére si stanovte odvážne plány do budúcnosti a začnite spolupracovať s niekým starším, skúsenejším a finančne stabilnejším. Vo vzájomnej spolupráci si zadefinujte benefity pre obe strany. Úspech sa dostaví vďaka značke. Vyberiete sa smerom k finančnému vplyvu, ktorý sa prejaví v ďalších rokoch.

Zdravie

Starajte sa o svoje zdravie a až potom sa ponorte do pracovných povinností. Unavený a vyčerpaný človek podáva iba polovičný výkon a hlavne si ničí radosť zo života. Keď sa cítite dobre, makajte. Keď zle, tak ľahnite do postele. Zahrajte si squash, choďte na prechádzku alebo porýľujte záhradu. Nervy aj svaly sa uvoľnia a vy môžete konať ďalej bez choroby. Navštívte odborníka na zdravú výživu. Na odolnosť voči alergénom skúste užívať vyššiu dávku vitamínu C. Šoférujte počas prvého polroka a v októbri tak, aby sa jazda nepodobala skoku z veže, pretože ostatní vodiči okolo vás nečítajú vaše myšlienky. Dovolenka od júna do októbra vám prospeje na tele aj na duši.

Horoskop 2012 - Rak (22.06. - 22.07.)




Život nemôžete vnímať inak ako len prostredníctvom svojich myšlienok. O živote zmýšľate tak, ako ho vidíte. Čo si o svojom živote myslíte, to od neho dostanete. Preto, aby ste zmenili to, čo od života dostávate, musíte ho začať vnímať novým spôsobom a to počínajúc novými ideami o ňom. Žite v realite, nie v ilúzii. Vymyslené zámery povýšené nad skutočný životný cieľ sú zlyhaním a vy potrebujete ísť dopredu. Láska vo všetkých typoch vzťahu je momentálne na tej najlepšej a najrýchlejšej ceste ku šťastiu. Čo si navaríte, to si aj zjete. Začnite bojovať s nadbytočnými kilami. Udržiavajte primeranú rovnováhu medzi trávením času pred televíziou a pobytom v prírode.

Práca

Využite prísun energie v prvom polroku. Nerozčuľujte sa nad maličkosťami, zmierte sa s tým, že na niektoré záležitosti nemáte dosah. Stanovte si realistické ciele a radujte sa z toho, čo dokážete v rozumných medziach docieliť. Pokiaľ nemusíte, prácu nemeňte. Profesia, v ktorej sa nachádzate, vás posunie dopredu a obohatí o nové poznatky. Pracujte na svojich kontaktoch, na svojom charaktere, počúvajte audioknihy alebo čítajte. Úspech nie je iba o písaní zoznamov, ale aj tvrdej činnosti smerujúcej k splneniu vytýčených zámerov. Ak chcete cestovať, študujte, ak chcete študovať, cestujte. Hlavne v druhom polroku a to presne v tomto poradí. Lepšie teóriou predchádzať praxi.

Vzťahy

Láska, zamilovanosť, pohoda v stálych vzťahoch, dostane sa na každého. Možností na hľadanie partnera máte neúrekom. Len to skúsiť! Na jar sa šťastne zamilujte, v lete si dajte v manželstve pauzu, na jeseň sa udobrite alebo rozíďte a v zime očakávajte prírastok do rodiny. Viac ako po iné roky myslite na svojich blízkych. Komunikácia utužuje vzťahy, nie naopak. Ak rodičia neprijímajú vášho partnera, čaká vás boj. Dodržujte dohodnuté pravidlá, ale trvajte asertívne na svojom, aj čo sa týka susedských a príbuzenských vzťahov. Vplyvnými priateľmi sa nechváľte, ale kráčajte vpred s vedomím, že nikdy nie ste sami. Vzťahy sú rôznorodé, no často najťažší zápas, je zápas s vlastným srdcom, nie s tými okolo.

Peniaze

Nastalo obdobie serióznych obchodov. Podnikanie nie je len o raste čísel, ale aj o spoločenskom prínose z neho. Keď z neho profitujú aj iní, vzniká pocit sily, sympatie a súdržnosti. Čím je spoločenstvo väčšie, tým je silnejšie a všetci sú spokojní po citovej aj materiálnej stránke. Získate viac finančných prostriedkov v oblastiach starostlivosti o iných, malom podnikaní, predaji kozmetiky a cestovnom ruchu v prvej polovici roka. Prepracujte stratégie v oblasti zahraničného obchodu v tej druhej polovici. Nedajte sa zvádzať k typickým špekuláciám. Lepšie je vyčkať, pozorovať situáciu, učiť sa a vystihnúť ten správny okamih na získanie lásky, bohatstva a úspechu.

Zdravie

Viete, aký je váš skutočný biologický vek? Je presnejší ako ten chronologický. Životný štýl je hlavnou príčinou všetkých chorôb. Zmeňte ho! Starajte sa o svoju psychickú pohodu a predídete psychosomatickým ťažkostiam. Prečítajte si fantastickú knihu a relaxujte. Precvičovanie šije počas dňa a správna poloha pri spánku pomôže predísť bolesti hlavy počas splnov. Je načase začať bojovať s nadváhou. Využívajte internet v práci, doma viac športujte. Venujte sa fyzickej aktivite aspoň hodinu denne. Menej jedzte a viac športujte. Ste závislý od internetu? Vonku je skutočný svet. Zmeny podnebia vám prospejú. Počas dovolenky po sezóne sa sústreďte len na seba, aj keď ju budete tráviť doma.

Horoskop 2012 - Lev (23.07. - 23.08.)




Hľadáte odpovede, aj keď nedávate otázky. Riešenia sa vám ponúkajú prostredníctvom zážitkov v prvom polroku. Ste vládcami, vládnite. Premárňujete svoj život tým, že sa nechávate ovládať. Vyplytvaná energia sa rovná strateným príležitostiam. Zaveďte zmeny v profesionálnej oblasti. Nebráňte sa im. Finančný úspech je zaručený. V rodine sa naopak radikálnym riešeniam vyhnite, okrem investície do bývania. Lichôtky od ctiteľov a ctiteliek pohladia ego, no držte si odstup, ak ste už viazaní manželským sľubom vernosti a netúžite po žiarlivých domácich scénach. Prísun sily pocítite v lete. Urobte si wellness program doma so všetkým, čo k tomu patrí. Stačí málo.

Práca

Zamestnanci, nepredávajte svoju dušu zamestnávateľovi výmenou za kariéru a zvýšenie platu. Zvážte, či vám stojí za to obetovať pracovnej morálke svoje zdravie. Neustály boj o postavenie úspech a materiálny blahobyt ničí výkonnosť. Nič neunáhlite a prehnaným úsilím skôr zmaríte. Naučte sa v prvom polroku uvoľniť a praktikujte to. Po lete sa rozhodnite, či prácu zmeníte alebo zostanete. Vedúci pracovníci, ustojíte hektiku prvého polroka. Vymyslené a naplánované projekty treba zavádzať do praxe. Prezentujte sa znalosťami informačných technológií. Buďte v priamom konaní s vašimi klientmi, alebo aspoň prostredníctvom webových formulárov. Vystihnite to, čo ostatných zaujíma a uspejete.

Vzťahy

Životný rytmus je často rýchly, preto bezpečný domov nadobúda na význame. Vtedy sa môžete uvoľniť, precítiť ľudskosť v kruhu najbližších. Finančne zabezpečíte celú rodinu a postaráte sa o nich. Partnerské vzťahy prechádzajú previerkou. Milovať budete ako o život. Viete však, aké hranice vo vzťahu môžete prekročiť a aké nie? Je to dôležité, lebo to, čo vy môžete považovať za nevinné laškovanie, môže vaše okolie označiť ako za bezcitné porušenie pravidiel. Vyjasnite si to, pretože flirt je na obzore. Sú udalosti v širších vzťahoch, ktoré nezmeníte a dôležité správy sa šíria naozaj rýchlo. Aj vďaka internetu. Očakávajte správu, ktorá veľa zmení. Dávne priateľstvá vystriedajú nové kontakty a rozšírite okruh priateľov v druhej časti roka.

Peniaze

Stav financií porastie v prvom polroku, ak pracujete na vlastnom piesočku a nie pre iných vo veľkých spoločnostiach. Aj virtuálny tím, môže byť tým, ktorý prerazí. Na druhej strane práve silná nadnárodná firma vám dokáže zabezpečiť stabilný príjem a možné zlepšenie príjmu vďaka povýšeniu. V každom prípade nemusíte sa uskromňovať v čase finančnej krízy. Skôr naopak. Vaša šanca zarábať sa skrýva v neprehliadnuteľnej „imidźovke“, ktorou dáte najavo, k akej spoločenskej vrstve patríte. Nadštandard vám zabezpečí ďalšie zákazky a fantastický pocit. Finančným transakciami sa dostanete k majetku. Leto je na realizáciu kúpy a predaja najlepšie. Zveľaďujte svoj majetok.

Zdravie

Zdravotne sa cítite vynikajúcu, ale napriek tomu - šetrite sa. Aktívny letný oddych s pravidelnou kondičnou aktivitou je prevencia pred jesennou prepracovanosťou. Citlivé obličky a opuchy kĺbov vždy ukazujú na nevysporiadané medziľudské vzťahy. Riešte túto príčinu a uľaví sa aj telu. Zmeňte jedálny lístok. Obličky zbavujú krv prebytočného cukru a tým organizmus chránia. Koláč, čokoláda a sladká malinovka je hojdačka medzi únavou, hladom a malátnosťou. Do rovnováhy vás dostane celozrnný chlieb, ryža a zemiaky. Dovolenka jednoznačne v lete a najlepšie v blízkych krajinách alebo doma.

Horoskop 2012 - Panna (24.08. - 23.09.)




Panny, potrebujete odvážnejšie rozhodnutia, trúfalejšie sny, ale z gauča pred televíznou obrazovkou alebo notebookom ich nezrealizujete. Získajte nadhľad nad svojim lesom plánov do budúcnosti, aby ste nemuseli riešiť iba stromy. Nevzdávajte sa plánu skôr ako prinesie plody. Sebarealizácia vám prinesie úspech, bohatstvo, uznanie, slávu, proste to, po čom vaše ambície túžia. V dlhodobých vzťahoch sa vzdajte posledného slova v prospech toho, kto sa ho rád ujme. A vedzte, že niekto zvláštny a tajomný upúta vašu pozornosť. Po zdravotnej stránke vám prospeje séria cvičení na chrbát, masáž, či joga. K prehĺbeniu rozjímania si kúpte udicu na chytanie rýb a knihy na čítanie.

Práca

Počas celého roku v práci myslite a konajte strategicky a výsledkom bude úspech. Používajte rozum a hospodárne narábajte s vykonávaním úloh. Odkladanie je zlodejom času. Riešte aktuálne problémy hneď a vykašlite sa na perfekcionizmus. Keď nejakú činnosť odložíte zo strachu zo chyby, nakoniec neurobíte nič a zbytočne premárnite svoje sily. Študujte, napredujte získavaním poznatkov a uplatňujte ich hneď v praxi. Oprášte si vedomosti v oblasti informačných technológií alebo cudzie jazyky. Koncom roka ich využijete. Dariť sa bude tým vo vedúcom postavení a v slobodnom povolaní. Na nenahraditeľnosti svoju pracovnú pozíciu však nestavajte. Od narodenín sa vám črtá nová lukratívna ponuka.

Vzťahy

Na poli vzťahov sa toho deje viac ako dosť. V partnerskom vzťahu podniknite rozhovory o tom, čo vás trápi, v rodine urobte rozhodnutia aj o prípadnom prírastku a prijmite zmeny u príbuzných. Prípadná víchrica nevyriešených situácií skúša iba vašu trpezlivosť. Nakoniec prehrmí okolo. Dôležité je pestovať priateľstvá, udobrovať si nepriateľov, odpúšťať partnerovi a stať sa súčasťou pozitívneho pohľadu na svoj život. Milostnej energie sa vám dostáva nadbytok. Uvedomte si, že energia a láska sú si rovné. Čím viac lásky pociťujete k jednému človeku, tým viac jej môžete mať ku všetkým ľuďom, s ktorými sa stretávate. Čím viac lásky dávate, tým väčšia je vaša zásoba lásky a zároveň vitality.

Peniaze

Opatrnosť v investíciách je na mieste začiatkom roka v zmysle získania prehľadu o toku financií. Veľké oči z budúceho zisku nestačia. Upracte si v hlave. ak ste oklamali priateľa v obchode, odškodnite ho. Ak si myslíte, že v práci s vami nespravodlivo zachádzajú, napíšte sťažnosť nadriadenému. Aj keď ničoho nedosiahnete, vyčistíte vzduch a vtedy môžu prísť nové príležitosti na zarábanie nemalých finančných prostriedkov. Materiálne zázemie sa črtá spolu s rozbehnutím nových projektov väčšieho významu v druhej polovici roka. Schopnosti analyzovať a riešiť problém budú odmenené v jesenných mesiacoch. Komunikujte so spolupracovníkmi a informácie vám spadnú z neba ako poklad.

Zdravie

Nevedomé negatívne myslenie je vašou tragédiou, nie terajšia situácia. Ak je pre vás internet závislosťou, môžete cítiť bolesť chrbta. Kľúčom k vitalite a dobrému zdraviu je správne dýchanie. Vzpriamený postoj tela a plynulá chôdza zvyšujú prísun kyslíku a cítite sa sviežo. Pravidelná masáž tiež pomáha. Keď nie je po ruke masér, skúste automasáž. Prinesie vám úľavu po dlhodobej monotónnej práci alebo dlhej jazde autom. Cestujte k rodine aj vzdialeným príbuzným. Dovolenkujte mimo sezóny s blízkymi priateľmi, rodinou alebo skupinkou zvláštne spriaznených osôbok. Na jeseň začnite s kondičným tréningom. Položíte základ zdravia, vitality a sily.

Horoskop 2012 - Váhy (24.09. - 23.10.)




Šťastie je ťažké zbadať, ešte ťažšie chytiť. Pokiaľ zbytočne veľa uvažujete nad tým, čo je vašim skutočným šťastím a kde ho hľadať, správny časový okamih vám môže ujsť. Konajte, reagujte na podnety. Keď nestíhate a všade okolo sú prekážky, to je ten správny čas a naladenie, aby ste zo seba vyžmýkali to najlepšie, čo vo vás je. Šťastie v láske, nič dobré neveští v peňaženke. Alebo žeby predsa? Veď očakávania sú vlastne modlitby, ktoré môžu aj nemusia byť naplnené. A spojiť súkromné partnerstvo s tým pracovným je „hop alebo trop“. V každom prípade starosti z minulého roku doznievajú a vy sa môžete tešiť na radostný koniec roka. Preventívne lekárske prehliadky si zapíšte do kalendára.

Práca

Dvere možností sa otvárajú jedny za druhými. Svoje pracovné výkony dotiahnite do dokonalosti začiatkom roka. Určite sa vám to vyplatí od augusta. Príležitosti čakajú na pripravených na jeseň, len pozor na aroganciu. Skôr ako sa rozhodnete ignorovať pravidlá, najskôr ich musíte poznať. Nadčasy, vysokoškolské a iné štúdium počas jesenného a zimného obdobia môžu na vás pôsobiť vyčerpávajúco. Pracujte, ale aj relaxujte. Jasná myseľ je dôležitá a tiež nadhľad. Vyberajte si klientov, rušte nezaujímavé zmluvy a privyrobte si tým, čo vás baví. Žite iba krásnymi vecami, tie ostatné posúvajte tým, čo sa radi hrajú na hrdinov. Nič naozaj dôležité vám neujde.

Vzťahy

Láska spája ľudí a nič iné. Objaví sa príležitosť na nový partnerský vzťah súkromný aj pracovný. Načúvajte srdcom a zažijete leto plné lásky a milovania. Nezabúdajte však, že morálne zásady a hrdosť je základ pre perspektívnosť vzťahu, ale nie pre flirt. Stačí si vybrať. Preferujete dobré vzťahy, preto iní majú u vás so svojimi problémami otvorené dvere a nejaké sa vyskytnú práve na domácej pôde, aj keď sa nemusia týkať priamo vo vami vytvorenej domácnosti. Samozrejme iba v prípade, ak nebývate priamo u svokrovcov. Čaká vás rušná prvá polovica roka v rodine, v lete zvady medzi príbuznými, ale aj príjemné stretnutia s priateľmi počas celého roka. Spriaznená duša sa objaví nečakane.

Peniaze

Na začiatku roka si udržte ešte aktuálne zdroje príjmov a moc nevyskakujte. Žiadne zázraky iba osvedčené metódy. Vaše financie môžu byť viazané kvôli úročeniu v banke alebo zmluvnej spolupráci s obchodnými partnermi. Aj keby ste mali byť "švorc", vždy sa nájde niečo na prilepšenie od polovice roka, najneskôr na jeseň. Peniaze: dorazia na miesto určenia „mne“, keď sa zameriate na intelektuálnu činnosť. Vhodné je najskôr sa osamostatniť a škrtnúť zbytočné výdavky. Nie je dôležité, čo ste sa naučili. Dôležité je cítiť sa dobre a mať sa dobre. Dovoľte si byť bohatými nielen duchom, ale hlavne materiálne. Za pocit, že patríte k spravodlivým a chudobným si totiž zahraničnú dovolenku nekúpite.

Zdravie

Zmena životného štýlu podmienená možnou zmenou práce je pre vás výzvou tohto roka. Počas dlhej zimy posilňujte imunitný systém, aby ste sa vyhli nachladnutiam a chrípke a na šmykľavom ľade sa neponáhľajte. Úplne najlepšie je vybrať sa do tropických krajín k moru. Na jar siahnite na prečistenie krvi po žihľave. Z tela roznáša živiny, odvádza odpadové látky a prenáša hormónové informácie. Na dovolenku sa vyberte v lete do hôr a na kratšie výlety. Športovcom v podávaní vyšších výkonov praje október. Z hľadiska etikoterapie, ak vás bolí žlčník, potom riešte dlhy svoje a aj tých, čo sú vám dlžní. Vyriešením situácie vám hneď bude lepšie tráviť.

Horoskop 2012 - Škorpión (24.10. - 22.11.)




Vyjdete ako víťazi aj z najzamotanejších situácií, ktoré vám pripravil osud. Vyviaznete z búrky vzťahu, pozhŕňate primerané zárobky, nebudete hazardovať so zdravím a žiadne drastické zmeny vám nehrozia. Využite vo svoj prospech vašu inteligenciu, diplomatické schopnosti a rovnako aj šiesty zmysel. Čakajú vás osobné voľby. Vďaka svojráznemu pohľadu na svet, dokážete viac ako inokedy. Naopak konzervatívny náhľad vás privedie do stagnácie. Intenzívna túžba vo vzťahoch prerastie do rozhodnutia medzi ponúkanými možnosťami. V zdraví pestujte imunitu. Tých so zdravým imunitným systémom choroby obchádzajú a ak predsa ochorejú, ľahšie sa dokážu vyliečiť.

Práca

Končí čas drobnej lopotnej práce a teraz sa premeníte na výkonnú bytosť plnú životaschopnosti. Nastal okamih spustenia hlavného štartovacieho spínača, ktorým môžete rásť v tvorivej činnosti začiatkom a v polovici roka. Vy vo vedúcich funkciách, uvedomte si, že pracovný stres robí váš život pestrejší a dokážete sa pod jeho vplyvom vybičovať k lepším výkonom najmä v čase do jesene. Samozrejme za predpokladu, že udržiavate správnu mieru. Zamestnanci, nevystrkujte príliš nos a fúkajte si svoje miestečko. Ušetrené peniaze použite efektívne. Štúdium je počas tohto roka jednoduchšie ako krátke pracovné cesty.

Vzťahy

Dôvera otvorí dvere lásky. Vo vážnych a manželských vzťahoch vládne pohoda, len komunikujte. Najbližší netušia, po čom túžite, kým to nevyslovíte. Úsmev, nevinný očný kontakt, dvojzmyselný rozhovor a vôbec každá drobnosť, pri ktorej máte pocit, že ste v siedmom nebi je flirt. Vychutnajte si tie okamihy v prvom polroku. A keď sa rozhodnete prehĺbiť ich, prípadne sa zosobášiť, tak neváhajte. V druhom polroku je totiž vhodnejší čas na rozchod ako zoznámenie. V ostatných spoločenských vzťahoch rešpektujte, že každá uzatvorená skupina má svoje nepísané pravidlá. Vám sa buď páčia alebo nie. Buď ich rešpektujete, alebo bude lepšie, keď pôjdete hľadať priateľov inam.

Peniaze

Je možné, že vám príbuzní ponúknu prácu, ak nemáte už založený rodinný podnik. Využite šancu na novú prácu do leta. K ponukám sa postavte opatrne a s rozvahou, aby ste z dlhodobého hľadiska obstáli. Tajomno a neznámo si vychutnajte radšej v kine ako v realite. Spoločnosti s dlhoročnou tradíciou získajú výhodné zákazky. Dohodnete veľký biznis, ale budete musieť pristúpiť na bojové podmienky. Zachraňujte situáciu ako najlepšie viete. Vašou jedinečnou šancou je získať si dôveru nepriateľov. Postupujte podľa návodu a dostanete sa k cieľu. Tvrdo pracujúci podnikatelia, ocitnete sa v elitnej spoločnosti. Dostanete šancu vychutnať si nezabudnuteľnú atmosféru. Zážitky vám zostanú zapísané dlho v pamäti.

Zdravie

Dôležité je odhodlanie a pevná vôľa urobiť niečo aj pre seba. Imunitu posilňujte zázvorom. Keď sa rozhodnete nakupovať stravu, nepozerajte hneď na cenu, ale na kvalitu. Pite minerálne vody vhodné na dennú konzumáciu s nižším obsahom minerálov, nepresoľte si organizmus. Problémy v oblasti pohlavných orgánov z duchovného hľadiska indikujú, aby ste si dali do poriadku vzťahy so svokrou alebo svokrom. Spoznajte svoj rebríček hodnôt a zistíte, že trávenie voľného času vám nevyhovuje s niektorými konkrétnymi ľuďmi, na danom mieste a s vybraným druhom činnosti. Hory alebo more? Partner alebo priatelia? Poznávať alebo vylihovať? V lete dovolenka s láskou alebo za láskou a zaláskovaním? Vyberte si.

Horoskop 2012 - Strelec (23.11. - 21.12.)




Život nie je predurčený k tomu, aby sa stal únavnou prechádzkou nehostinným svetom. Skôr naopak. Pamätajte na to! Nechajte svet, nech si beží svojimi starosťami a vy sa radujte z tých drobností, ktoré pohladia. Rodinná rôznorodosť aj harmónia, osudová láska, vhodný rok na sobáš – čo viac si môžete priať? Vzťahy sa počas roka prelínajú s financiami. Buď sa cítite úžasne vo vzťahoch a chýbajú financie alebo naopak. Do septembra máte síce viac povinnosti voči rodine, no ku koncu roka posedenia s priateľmi potešia. Chcete si predĺžiť život a omladnúť? Stačí málo. Jedzte veľa vitamínov z čerstvého ovocia a zeleniny najmä v druhej polovici roka.

Práca

Začnite s niečím novým v oblasti podnikania a minimalizujte rutinné činnosti. Je možné sťahovanie za prácou či biznisom. Jednotvárnosť nahraďte kúzlom zmeny v oblasti umenia a služieb. Zostavte si zoznam cieľov, ktoré chcete dosiahnuť a vyčleňte tie, ktoré zostali nezrealizované na polceste pre iné naliehavé úlohy v bankovom sektore a v zdravotníctve. Začnite s novým koníčkom, hľadajte nové perspektívy, nových ľudí a tak sa dostavia k duši nové dojmy a k telu zotavenie. Nájdite si iný priestor pre svoje záľuby. Cestujte najlepšie teraz a hneď. Žiadne nové poznatky nepremeškajte. K štúdiu sa postavte maximálne zodpovedne. Obohatí vás to.

Vzťahy

Mnoho udalostí v rozmanitých vzťahoch okolo vás. Nič nie je tak ako si myslíte, preto skôr ako niečo poviete, prehodnoťte svoje postoje. V rodine sa stretnite na jar a ku koncu roka sa udobríte. V priebehu roka pribudnú noví členovia. Uvedomte si, že stať sa rodičom nie je zložité, ale byť ním naozaj áno. Ak ste už rodičia, komunikácia s najmenšími má pre obe strany životný význam. Starší členovia rodiny vám podajú pomocnú ruku a medzitým vyriešite sladké dilemy lásky. Náhody neexistujú. Stretnutia s obdivovateľmi a obdivovateľkami v kombinácii s neuzatvorenými vzťahmi z minulosti osud naplánoval. Vy len riešte a rozhodnite sa. Komunikujte s priateľmi aj cez internet.

Peniaze

Materiálna istota a úspech sprevádza do jesene. Dynamika obchodných a finančných úspechov je v rozpore so zaužívaným rodinným životom. Odpustenie v tomto kontexte je nielen mravný princíp, ale zároveň vás oslobodí v psychickej rovine, ušetrí energiu, ktorú môžete investovať do zarábania peňazí. Šťastie sa skrýva v kompromise menších ziskov a takto predísť problémom v súkromí. Dodržujte záležitosti, ktoré z právneho hľadiska od vás žiadajú úrady a inštitúcie. Sú možné jednania na tejto pôde, aj keď nepodnikáte. Istá je zmena profesie zamestnancov, v ktorej začiatky nie sú ľahké, ale prinášajú prácu, čo baví a vlieva viac radosti do života. Kľukatá a nepoznaná cesta prináša pomaly, ale pravidelne zárobok.

Zdravie

Naučte sa vnímať, čo vám hovorí telo. Vedomosti o tele vám pomôžu lepšie sa starať o svoje zdravie. Bolí vás chrbát? Ako si usteliete, taká bude kondícia vašej chrbtice. Rekondičnými pobytmi a spoločnými stretnutiami upevnite vzťahy v rodine. Dovolenkujte v lete a v septembri opatrne cestujte. Pokiaľ pracujete v sedavom zamestnaní, dávkujte si postupne tréningový program. Stimulujete ním tvorbu nových červených krviniek, ktoré nahradia tie staré. Zmierni alebo stratí sa aj prípadná anémia. Doplňte si železo. Pomáha červeným krvinkám pri prenose kyslíka z pľúc do tkanív. V zime môžete schudnúť vďaka stacionárnemu bicyklu, ak nepreferujete lyžovanie. Na Vianoce zažiarite energiou zdravia.

Horoskop 2012 - Kozorožec (22.12. - 20.01.)




Úspech získajú tí, ktorí si stanovia cieľ a krok za krokom sústredene za ním pôjdu. Takže žiadne zázraky! Pesimizmus vám môže do jesene brániť vidieť nové príležitosti vo finančnom zabezpečení, zato si však udržíte všetko, čo ste doteraz nadobudli, ak sa sústredíte na fyzickú pohodu. V každom prípade do leta prichádza kariérny rast, podpora od nadriadených a uznanie od spolupracovníkov. Strávte čas s ľuďmi, s ktorými vás spájajú príjemné spomienky. S ľuďmi, s ktorými sa cítite ako doma. Rodina je stabilnou baštou, ale posvietiť si treba na zdravie. Oddychujte vtedy, keď cítite únavu, nie vtedy, keď na to máte čas. Paradoxne práve ten čas ušetríte.

Práca

Monotónnosť nemotivuje pracovať. Čo prebudí vaše životné sily? U niekoho prechádzka, u iného návšteva lekára a u ďalšieho človeka zmena. Urobte to, čo vo vás podnieti radosť. Prejavte svoj skrytý talent a zahoďte jednotvárnu ubíjajúcu činnosť. Možno stačí zmeniť pracovnú dobu, ísť do prace inou cestou, zmeniť štýl obliekania alebo niečo podniknúť. Robte prácu tak, aby ste po jej dokončení mali pocit, že ste urobili maximum. Diametrálne odlišné a nespochybniteľné šance vás tak dostanú do jedného bodu. Prvý polrok sa darí v krátkych pracovných cestách a povinnom štúdiu. V druhej časti roka zasa vzostup zaznamenajú tí, čo sú ďalej od domova – pracovne aj za oddychom.

Vzťahy

Láska je kľúč, ktorý otvára každé dvere. Obklopte sa krásnymi zážitkami a nasmerujte svoje myšlienky na radosť zo života a vzťahu. Partnerský vzťah aj priatelia vám prinesú odhalenia ako z románu. Zhoda náhod spôsobí, že sa ocitnete v situácii z dávnej minulosti a budete sa s tým musieť vyrovnať. V niektorých záležitostiach jednoducho niet vinníka. Keď to pochopíte zamotané vzťahy sa rozmotajú. Pokiaľ vás rodičia hnevajú, deti vám tú stratu radosti vynahradia. Objavte nadanie v tých malých drobčekoch. V každom z nich nejaký drieme. Prípadne oživte si spálňu novou farebnou inšpiráciou a zvýšte pôrodnosť. Posledná štvrtina roka je ideálna na priateľské stretnutia a zoznámenia sa s novými ľuďmi.

Peniaze

Nečakajte zmeny vo finančnej oblasti od mocných alebo nadriadených. Postarajte sa o ne sami. Rozhodnutie „zmena alebo nie“ dozrie vo vás počas prvých dvoch skeptických mesiacov. Zmena zamestnania či nová práca je investíciou do budúcnosti. Kariérny postup je istý v ktorejkoľvek oblasti, ktorá vás teší. Finančné hospodárenie vlastných zdrojov zvládnete ľavou zadnou. Nielenže budete mať čo rozdeľovať, bude i čo utrácať. S rozumom! Napriek zlepšeniu finančnej situácie v polovici aj koncom roka, majte pod kontrolou výdavky na radosti aj starosti, aby ste nestratili viac ako získali. Pestujte užitočné vzťahy. Prispejú svojou troškou k úspechu v tajných a dlhodobých projektoch, ktoré vám zaistia dividendy.

Zdravie

Zrekonštruujte začiatkom alebo koncom roka bývanie. Občasná nečinnosť nie je prepych, ale balzamom pre telo a dušu. Naplánujte si chvíle oddychu zo zatvorenými očami vo vani, pod stromom v záhrade alebo pri ohni v krbe. Doprajte si ticho a vyplňte ho ničím. Dostane sa vám lepšieho zotavenia nervov ako po liekoch. Dýchania a pľúc sa môžu dotknúť extrémne výkyvy počasia. V lete sa chráňte pred nebezpečenstvami vyvolanými zmenou podnebia. Uvažujte pozitívne. Negatívne myšlienky otravujú dušu tak isto ako pokazené jedlo žalúdok. Zaoberajte sa čistými, dobrými a ušľachtilými vecami. Zdravie prichádza, keď sa vám podarí obnoviť harmóniu medzi telom, duchom a dušou.

Horoskop 2012 - Vodnár (21.01. - 19.02.)




Vášeň a energia sú prepojené rovnako ako genialita a vnútorná charizma. Vám stačí prelomiť spoločenské obmedzenia v organizovanej hre zvanej svet. Čo tak improvizácia, tvorivá invencia a ešte niečo bombastické? Skúste najmä druhý polrok precestovať svet, začať kariéru, sadnúť do školských lavíc, zložiť skúšky, vybudovať úspešný podnik alebo jednoducho viesť bohatší život. Nemračte sa ani v partnerských vzťahoch, osviežte ho jarným vánkom spoločnej dovolenky a zasmejte sa. Hneď sa budete cítiť lepšie. Vnútorná spokojnosť je viac ako neustlaná posteľ. Po strese z práce pravidelne krátko fyzicky namáhajte svoje telo. Buďte aktívni v lete, necestujte ďaleko a tešte sa z lásky.

Práca

Zmena je korením života. Šťastie stojí pri vás, ak robíte zásadné rozhodnutia ako zamestnanci. Ak je život ľahký, dostávate sa do strnulosti. Potrebujete dobrodružstvo, nebezpečenstvo, aby ste aktivizovali obranné schopnosti tela a vyrazili vpred. V dôsledku zmeny vydáte zo seba to najlepšie. Čaká vás zmena práce, zmena náplne práce alebo nová zodpovedná funkcia. Zatiaľ si trénujte mozog napríklad hlavolamami. Len dokonalá spolupráca všetkých častí mozgu umožňuje realizovať myšlienkové procesy. Skvelé nápady potom padnú na úrodnú pôdu. Štúdium humanitných odborov a dovolenky na horách koncom roka sa vydaria.

Vzťahy

Cítite sa dobre v kruhu rodiny. Rodičia sa možno snažia zasahovať do vášho života, ale myslia to dobre. Rodinnú atmosféru dotvárajú súrodenci s dobrými radami, partner ako opora a príbuzní so šokujúcimi správami. Prvý polrok meňte bývanie, rekonštruujte alebo sa sťahujte do nového. Nájdite si čas na záľuby, koníčky, deti, milencov a milenky. Dlhoročné vzťahy mierne stagnujú, tak si v nich doprajte príjemné chvíle vo dvojici na dovolenke a netradičné zážitky. Láska ustálených dvojíc vyzrela na sobáš. Osoby opačného pohlavia cítia príležitosť na milostný zážitok a nadbiehajú vám. Niektorí priatelia sa vyfarbia, ale zoznámite sa s novými známymi. Proste - v pravú chvíľu smúťte, v pravú chvíľu sa radujte.

Peniaze

Pozrite sa na svoje peňažné prostriedky nie na také, aké sú, ale aké by mohli byť. Potom podniknite konkrétne konštruktívne kroky, aby sa predstava zrealizovala. Rozhodujte sa hneď podľa intuície. Odložené rozhodnutia bránia na ceste vpred. Finančný príjem vám plynie z práce vo väčšej prosperujúcej firme. Na jeseň sa črtajú zásadné zmeny a stabilitu vystrieda risk. Možno zmeníte pôsobisko firmy, predáte investíciu, zúročíte dividendy alebo jednoducho zareagujete na akékoľvek možnosti, aby dorazil zisk. Pokojne tiež využite niektorý z druhov finančnej výpomoci. Finančná podpora je istá. Nezabudnite, že za všetko, čo ste doteraz dosiahli si zaslúžite pochvalu.

Zdravie

Pestujte svoje záľuby a pravidelnú kondičnú aktivitu. Fyzická nečinnosť totiž dráždi mozog. Kľud vo voľnom čase si doprajte, ak pracujete manuálne. Pokiaľ celý deň sedíte v kancelárii alebo v aute, pre dobré prekrvenie tela, zvoľte aktívny pohyb. Zdravo sa unavíte plávaním, jazdou na koni, na bicykli, vytrvalostným behom, tenisom a squashom. Zároveň takto utužte priateľstvá. Pohybový aparát liečte v kúpeľoch a vysokohorských wellness prvý polrok. Namáhate sa s vymýšľaním plánov na dovolenku? Čo tak stráviť ju doma? Cudzokrajné rastliny alebo zvieratá môžu byť hrozbou pre vaše zdravie. Ak vás to neodrádza, potom k moru a exotických krajín cestujte radšej po sezóne.

Horoskop 2012 - Ryby (20.02. - 20.03.)




Využívajte potenciál svojej moci. Máte moc rozhodovať o svojom zdraví a formovaní svojej osobnosti. A váš život bude taký, aký ste si zvolili spôsob života, stravu, rozdelili pracovný deň a prežívanie voľného času. Zefektívnite svoju prácu. Rozložte si pracovné pomôcky tak, aby ste činnosť vykonávali s menším vynaložením síl. Finančný úspech je zaručený. Láska ide ruka v ruke so šťastím v trvalom aj krátkodobom vzťahu. Korunuje slastným pocitom aj ostatné oblasti života. Najviac vitality pocítite v septembri a decembri, aj vďaka stretnutiam s priateľmi. Posilňujte počas roka svoje nohy a oni vás v živote zavedú presne tým smerom, kde budete šťastní.

Práca

Dosiahnutiu úspechu predchádza zahĺbenie sa do práce nasadením duševných síl a fyzickej energie a eliminovaním nepodstatných vecí. Správny postoj je rozhodujúci na zdolanie akýchkoľvek prekážok. Či už ste vedúci pracovník, zamestnanec alebo živnostník kráčajte rovno. Udržovať nesprávnu rovnováhu na tele aj v práci stojí mnoho zbytočného úsilia. Námahu investujte tam, kde vám prinesie úžitok. Jednajte úplne uvoľnene a silu vydávajte iba pri náhlom dynamickom výkone. Vynaložená energia prinesie efekt v prvom štvrťroku. V lete sa darí práci za hranicami aj za hranicami všedných dní. V štúdiu uspejete, ak neopisujete. Na jeseň zabalansujete, ale nová ponuka je finančne výhodnejšia.

Vzťahy

Bezmedzná láska, absolútna láska, slastný pocit zamilovanosti, splynutie a beztiažový stav – to všetko vás, osamelých, v tomto roku čaká. Zosobášte sa, ak to už dlhšie plánujete na jeseň. Pokiaľ krátkodobý vzťah chcete pretransformovať do dlhodobého, potom vhodným obdobím je posledná štvrtina roku. Stále partnerské vzťahy utuží spoločná záľuba. Upevňujte vzťahy i na vzrušujúcich cestách do júla. S rodinou tie drobné čriepky šťastia prežijete počas prvej polovice roka, v lete sa dobre zabavíte a v tej druhej vsaďte na súdržnosť Príde nečakaná správa v súvislosti s priateľmi. Pomôžete si vzájomne v riešení aktuálnych záležitostí a zakúsite, čo to naozaj znamená verné priateľstvo.

Peniaze

Zaoberajte sa investíciami a financiami, podniknuté kroky budú mať šťastný dopad. Ste takmer za vodou. Príjmy prichádzajú minimálne z dvoch zdrojov. Zlepšite si materiálnu situáciu v prvej polovici roka. Vymyslite nový projekt, vložte doň elán a poteší sa bankové konto aj vaša peňaženka. Dôležité je byť stotožnení s myšlienkou doviesť projekt do úspešného konca. Uvoľnia sa vám ruky, keďže pominie viazanosť peňažných prostriedkov alebo zaťaženého majetku. V druhej polovici roka realizujte nákupy opatrne, ak ste „single“. Perspektívne sú vyhliadky pre tých, ktorí majú pri sebe úspešného partnera s brilantným odhadom v súkromí alebo v obchode.

Zdravie

Civilizácia nás vybavila všetkými možnými vymoženosťami, ale nie všetko prospieva nášmu zdraviu. Pohodlie pred televíznou obrazovkou alebo monitorom počítača tlmí myslenie a oslabuje telo. Chronické napätie svalstva, zlosť a strach môže zapríčiniť aj blokovanie sexuálnej energie. Prospeje vám otužovanie v studených kúpeľoch kvôli regulácii vnútornej teploty a skvelému pocitu zdravia. Jazda autom oslabuje svalstvo na nohách. Bicyklovanie a chôdza sú zdravšie ako jazda autom. V strave sa vyvarujte nadmernej konzumácie sladkostí. Na jar sa vyberte na kratšiu dovolenku za poznaním krás prírody, na jeseň k moru a v lete zostaňte preventívne doma. Koncom roka v zime posilňujte imunitu.
Pridať na vybrali.sme.sk
Diskusia k tejto téme neobsahuje žiaden príspevok. Pridajte prvý práve Vy! A práve teraz...
Nick:
Heslo:
Zabudnuté heslo | Registrácia
Miro..
Keď je človek úspešný, má nepriateľov. Alebo môže byť neúspešný a môže mať priateľov... Dilema nastáva v prípade, že človek nevie, čo je preň dôležitejšie..

zoznam rubrík

najnovšie príspevky

ďalšie príspevky