Dnes je piatok, 19. apríl 2024
oslavuje Jela - Poslať pohľadnicu
 
Pomoc Napíšte nám
Miro..: Keď sa dlho pozeráš do priepasti, aj priepasť sa pozerá do Teba... späť na zoznam blogov
založiť blog
Ideálna rodina - z pohľadu TV reklám

2011-08-24 18:18:54  |  O vážnych veciach humorne  |  prečítané: 999x | poslať známemu

Ideálna rodina žije v novom domčeku, s veľkou záhradou a bazénom, všetko zaťažené výhodnou hypotékou.

V garáži majú rodinný voz zaobstaraný na leasing, rovnako ako majú na splátky vybavenú celú domácnosť. Takže sú zadĺžení ako prasce a netušia z čoho to budú splácať.

Členovia rodiny sú štyria: otec, matka a dve deti. Majú doma psa, pravdepodobne labradora.

Mladší je chlapec, ktorému stále padajú nohavice a nechce do nich opasok, staršia dcéra, ktorá stále rieši akné. Tie odstráni jedinečným prípravkom a tie čierne bodky z nosa nejakou samolepkou. Otec pracuje ako riaditeľ firmy a v pracovnej dobe chodí na tenis. Ešteže má schopnú sekretárku, ktorá mu ochotne podáva tenisky.

Matka je žena v domácnosti, ale od rána má strašne veľa práce. Musí vstávať strašne skoro, aby bola pri servírovaní raňajok, skladajúcich sa zo sušienok a pomarančového džúsu, upravená, namaľovaná a svieža.

Po raňajkách musí odprevadiť deti do školy, nesmie však zabudnúť so sebou do kabelky pribaliť prací prášok, aby mohla ľuďom v autobuse ukázať, v čom si perie sveter.

Potom ide nakupovať a samozrejme platí kreditnou kartou. Po návrate z nákupu uvarí obed zo sáčku, do polievky nesmie zabudnúť pridať vajce. Občas jej pri varení asistuje šéfkuchár firmy, ktorá jedlá v sáčkoch dodáva.

Popoludní má relatívne voľno, ktoré trávi s priateľkami na prechádzke so psom a riešia to, že banke musí platiť peniaze za to, že si tam peniaze dáva, alebo je pri bazéne na záhrade a medzi jej najväčšie priania patrí - na rozdiel od kamarátok, ktoré se chcú vydať alebo rozviesť – fľaša minerálky. Prací prášok má pochopiteľne stále so sebou, keby niekto neveril, že tie šaty vážne nie sú nové.

Potom sa zo školy vracajú deti. Sú špinavé od čokolády a syn je zamilovaný do pani učiteľky s vedomím, že sa musí ešte veľa veľa učiť. Po chvíľke deti šantia s kamarátmi na záhrade, väčšinou sa hrajú na indiánov alebo s loptou. V každom prípade prídu domov špinavé ako prasatá a maminka ich za to s úsmevom pohladí a bez rečí im oblečenie operie, aby boli na zajtrajší zápas belšie ako biele. Na olovrant im potom ponúkne mlieko a cereálne sušienky, čo týchto parchantov necháva ľadovo kľudnými.

Dostane ich až babička, ktorá vytiahne z chladničky nejakú tú pochúťku s tučniakom.

Otec medzi tým, pri návrate z práce, spôsobí dopravnú nehodu, ale pretože má skvelé poistenie, tak od poškodeného vodiča po hube nedostane.

Po návrate domov trávi otec čas natieraním plota tou najlepšou farbou, do čoho mu neustále mudruje svokra (babička), ktorú celkom vkusne uzemní. Ale vo svojej podstate sa už teší, keď už bude natierať plot znova, pretože svokra už tu nebude.

Manželka medzi tým pri sekaní trávy novou sekačkou, ktorú majú vďaka kolesu šťastia „zadarmo“, šantí na záhrade s rodinným psom a nemôže si vynachváliť, v akej je skvelej kondícii a aké krásne hovienka robí na čerstvo posekaný trávnik, vďaka granulám, ktorými ho kŕmi.

Dcéra už asi hodinu pri počítači a pri zapnutom plazmovom televízore telefonuje s kamoškami, pretože s telefónnym tarifom, ktorý majú, sa to určite vyplatí.

Je čas večere. Objednávajú si cez donáškovú službu pizzu, ktorá je tá jediná pravá talianská.

Po večeri manželka vezme totálne špinavý obrus, na ktorom sú zbytky jedla a mapy od vína - mimochodom jediného pravého portského - postrieka škvrny zázračným prostriedkom a šupne ho do práčky. Do prania samozrejme nepridáva žiadny doporučený prostriedok, takže práčka skoro odíde. Ale konečne si zase môže pozvať toho pekného opravára.

Keď už je v kúpeľni, tak na radu jednej pani doktorky pretrie ďalším zázračným prostriedkom obklady, umývadlo a vaňu. Pohľadom na špinavú handričku to vyzerá, že už tam neupratovala minimálne päť rokov.


Manžel medzitým s kamarátmi na pive rieši, že ten výčapný je nejaký divný a popri tom hltá pilulky proti zväčšeniu prostaty.

Deti šli spať pod perinami, ktorých povlečenie je tak hebučké, pretože ich pral sám králik. A budú sa im snívať určite iba tie najkrásnejšie sny!

Manželka si napustí vaňu, pridá do nej úchvatnú penu, vďaka ktorej sa po kúpaní bude cítiť tak skvele, ako by celý deň nebola v jednom kole, ale robila úplné hovno.

Potom si oholí všetko ochlpenie na celom tele a namaže sa niekoľkými krémami, čím odstráni celulitídu, bude mať ploché brucho a vyrastú jej kozy aspoň o dve čísla. Pritom bude mať taktiež bronzovú farbu.

Manžel sa vracia z krčmy, ale pretože má opäť svoje dni, ide ešte so susedom vyžrať fľašku niečoho výnimočne horkého a výnimočne dobrého. Potom do seba hodí modrú pilulku a pritúli sa k manželke. Pred tým si samozrejme vloží do huby plátok žuvačky pre svieži dych, pretože alkohol veľmi vábny dych nevytvorí.

No nesmie na ženu dýchať príliš rýchlo a príliš zblízka, aby mu pri sexe vďaka jeho ľadovo sviežemu dychu nezamrzla.


Z toho všetkého vyplýva, že v ideálnej rodine sa manžel fláka v práci a po večeroch chlastá, manželka rieši s kamarátkami kraviny, parchanti sú rozmaznaní, stále špinaví a nevedia kultúrne stolovať. Doma majú všade špinu, sú zadlžený minimálne do roku 2300, ale navonok sa tvária, že sú všetci strašne šťastní, veselí a spokojní.
Pridať na vybrali.sme.sk
Diskusia k tejto téme neobsahuje žiaden príspevok. Pridajte prvý práve Vy! A práve teraz...
Nick:
Heslo:
Zabudnuté heslo | Registrácia
Miro..
Keď je človek úspešný, má nepriateľov. Alebo môže byť neúspešný a môže mať priateľov... Dilema nastáva v prípade, že človek nevie, čo je preň dôležitejšie..

zoznam rubrík

najnovšie príspevky

ďalšie príspevky