Dnes je piatok, 29. marec 2024
oslavuje Miroslav - Poslať pohľadnicu
 
Pomoc Napíšte nám
Miro..: Keď sa dlho pozeráš do priepasti, aj priepasť sa pozerá do Teba... späť na zoznam blogov
založiť blog
Na svetlo sveta sa vynárajú lekárske dôkazy, že superbaktéria E. coli bola vyrobená, aby zabíjala

2011-06-17 17:49:58  |  Odporúčam  |  prečítané: 995x | poslať známemu

Hra s obviňovaním zeleniny naďalej pokračuje v celej EÚ, kde superodolný kmeň e. coli postihuje pacientov a plní nemocnice v Nemecku, ale absolútne nikto nehovorí o tom, akým kúzlom sa e. coli mohla stať odolnou voči ôsmim rôznym triedam antibiotík a potom sa náhle objaviť v potravinách.

Táto variácia E. coli patrí do kmeňa O104, a kmene O104 nie sú bežne takmer nikdy odolné voči antibiotikám. Aby získali túto odolnosť, musia byť opakovane vystavované antibiotikám, aby na ne bol vyvíjaný "mutačný nátlak", ktorý ich donúti k úplnej odolnosti proti liekom.

Ak ste zvedaví na pôvod takého kmeňa, musíte predovšetkým sledovať, ako prebiehala inžinierska zmena e. coli a dosť presne determinovať, ktorým antibiotikám bola baktérie vystavená počas svojho vývoja. A tento krok bol urobený (pozri nižšie), a keď sa pozriete na genetické dekódovanie tohto kmeňa O104, ktorý teraz ohrozuje konzumentov potravy po celej EÚ, objaví sa fascinujúci obraz, ako muselo dôjsť k jej vzniku.

Genetický kód odhaľuje históriu kmeňa
Keď vedci v nemeckom Inštitúte Roberta Kocha dekódovali genetickú stavbu kmeňa O104, zistili, že je odolný všetkým nasledujúcim antibiotikám a ich kombináciám:
• penicillins
• tetracycline
• nalidixic acid
• trimetoprim-sulfametoxazol
• cephalosporins
• amoxicillin / clavulanic acid
• piperacillin-sulbakcam
• piperacillin-tazobactam

Navyše tento kmeň O104 má schopnosť produkovať špeciálne enzýmy, ktoré mu dodávajú to, čo by sa dalo nazvať "bakteriálne superschopnosti", technicky známe ako ESBL.

"Extended-Spectrum Beta-Lactamases (ESBL) sú enzýmy, ktoré môžu byť produkované baktériou a urobiť ich odolnou voči cefalosporínom, ako ceufuroxim, cetofaxim a ceftazidim - to sú najpoužívanejšie antibiotiká v mnohých nemocniciach", vysvetľuje Agentúra ochrany zdravia v UK.

K tomu má tento kmeň O104 navyše dva gény - TEM-1 a CTX-M-15, pred ktorými sa "chvejú lekári už od 90. rokov," ako píše The Guardian. Prečo sa lekári pred nimi chvejú? Pretože sú tak smrteľné, že u mnohých nimi nakazených ľudí dôjde ku kritickému zlyhaniu orgánov a oni jednoducho zomrú.

Ako sa bioinžiniersky vyrába superbaktéria
Ako teda presne dôjde k tomu, že vznikne kmeň baktérií odolný viac ako tucta antibiotík v ôsmich rôznych kategóriách liekov, obsahujúce dve smrteľné mutácie génov plus schopnosti enzýmu ESBL? Je skutočne len jeden spôsob, akým sa to môže stať (a jeden jediný), musíte vystaviť tento kmeň e. coli všetkým ôsmich triedam antibiotických liekov. Obvykle sa to nerobí naraz, samozrejme: najprv ju vystavíte penicilínu a vezmete prežité kolónie, ktoré sú odolné penicilínu. Potom ich ďalej vystavíte tetracyklínu. Prežité kolónie sú teraz odolné ako penicilínu, tak tetracyklínu. Potom ich vystavíte sulfalieku a pozbierate prežitú kolóniu, a tak ďalej. Je to proces genetickej selekcie, vykonávaný v laboratóriu, za účelom požadovaného výsledku. Takto vznikajú niektoré biozbrane vyrábané americkou armádou vo Ft. Detrick, Maryland

Aj keď skutočný proces je trochu zložitejší, záverom je, že vytvorenie kmeňa baktérie e. coli, ktorý je odolný ôsmim triedam antibiotík, vyžaduje opakované a vytrvalé vystavovanie týmto antibiotikám. Je skutočne nemožné si predstaviť, ako by k tomu mohlo dôjsť samo od seba v prírodnom svete. Napríklad, keby táto baktéria pochádzala z jedla (ako nám tvrdia), kde potom získala všetky tieto odolnosti voči antibiotikám, keď je faktom, že na zeleninu sa antibiotiká nepoužívajú?

Keď vezmeme do úvahy genetické dôkazy, ktoré teraz stoja pred nami, je ťažké si predstaviť, ako by sa toto mohlo odohrať "divoko". Kým rezistencia na jedno antibiotikum je bežná, vytvorenie kmeňa e. coli odolného ôsmim rôznym triedam antibiotík - v kombináciách - jednoducho popiera zákony genetické permutácie a kombinácie v prírode. Jednoducho povedané, táto superbaktéria e. coli nemohla vzniknúť prirodzene. A zostáva teda jediné vysvetlenie, odkiaľ môže pochádzať: z laboratória.

Kmeň bol vytvorený umelo a potom vypustený do sveta
Dôkazy teraz ukazujú na to, že tento smrtiaci kmeň e. coli bol umelo vytvorený a potom buď umelo vypustený do potravín, alebo nejako unikol z laboratória a vstúpil do potravín sám. Ak nesúhlasíte s týmto záverom, a to pokojne môžete, potom musíte nájsť vysvetlenie, ako sa táto oktobiotická baktéria (imúnna voči 8 druhom antibiotík) vyvinula sama od seba ...

A tento záver je ešte desivejší ako "bioinženierske" vysvetlenie, pretože by znamenalo, že oktobiotické baktérie sa proste môžu objaviť kdekoľvek kedykoľvek bez príčiny. A to by bola dosť exotická teória.

Môj záver dáva lepší zmysel: Tento kmeň e. coli bol takmer určite vytvorený umelo a potom vypustený do potravín so špecifickým cieľom. Aký cieľ by to mohol byť? Zdá sa mi, že je to evidentné.

Súčasne tu pôsobí problém, reakcie a riešenia. Najprv spôsobiť PROBLÉM (smrtiaci kmeň e. coli v potravinách). Potom počkať na verejnú REAKCIU (obrovský rozruch, pretože ľudia sú terorizovaní e. coli). Ako odpoveď na to príde žiaduce RIEŠENIE (totálna kontrola nad globálnou zásobou potravín a postavenie mimo zákon surovej potravy, surového mlieka a surovej zeleniny).

A o tom to celé je, samozrejme. FDA (Americký úrad pre potraviny a lieky) sa spoľahol na rovnaký jav v USA, keď presadzoval svoj nedávny "Zákon o modernizácii bezpečnosti potravín", ktorý v podstate stavia mimo zákon malé rodinné organické farmy, ak nelížu čižmy regulátorov FDA. FDA bol schopný zničiť slobodu farmárstva v Amerike tým, že zahral na strunu široko rozšíreného strachu, ktorý nasledoval po vypuknutí nákazy e. coli v amerických potravinách. Keď sa ľudia boja, samozrejme, nie je ťažké prinútiť ich, aby súhlasili s takmer každým stupňom regulačnej tyranie. A spôsobiť, aby sa ľudia báli svojho jedla, je veľmi ľahké ... stačí niekoľko tlačových vyhlásení vlády poslaných e-mailom mainstreamovým médiám a je to.

Najprv zakážeme prírodnú medicínu, potom zaútočíme na potraviny
Uvedomte si, že toto všetko sa deje vzápätí potom, čo EÚ zakázala liečivé rastliny a potravinové doplnky - zákaz, ktorý stavia mimo zákon nutričné ​​terapie, ktoré pomáhajú udržať ľudí zdravé a bez chorôb. Teraz, keď sú tieto byliny a doplnky zakázané, ďalším krokom je spôsobiť, aby ľudia mali strach z čerstvej potravy. To preto, že čerstvá zelenina je liečivá, a kým má verejnosť právo kúpiť si čerstvú zeleninu, môže vždy zabrániť chorobe.

Ale ak môžete spôsobiť, aby sa ľudia báli čerstvej zeleniny - alebo postaviť ju vôbec mimo zákon - potom môžete donútiť všetku populáciu, aby žila z mŕtvej stravy a predspracovanej stravy, ktorá podporuje degeneratívne choroby, a tak posilniť postavenie mocných farmaceutických spoločností.

To všetko je súčasťou rovnakého plánu, ako vidíte: udržať ľudí v chorobách, odoprieť im prístup k liečivým bylinám a doplnkom, a potom využiť ich utrpenia prostredníctvom globálnych farmaceutických kartelov.

Geneticky modifikované potraviny hrajú samozrejme podobnú úlohu: sú vytvorené na to, aby zamorili naše potraviny genetickým kódom, ktorý spôsobuje široko rozšírenú neplodnosť medzi ľudstvom. A tí, ktorí ešte budú schopní sa rozmnožovať aj po vystavení GMO, budú natoľko trpieť degeneratívnymi ochoreniami, že ich "liečba" opäť bude obohacovať farmaceutické spoločnosti.

Spomínate si, ktorá krajina bola nedávno postihnutá hrozbou e. coli? Španielsko. Prečo Španielsko? Spomeňte si na uniknuté správy z Wikileaks, ktoré odhalili, že Španielsko odolalo zavedeniu GMO do svojho poľnohospodárskeho systému, aj keď sa mu americká vláda skryto vyhráža politickou odvetou za jeho odpor. Falošné obvinenia Španielska z rozšírenia e. coli je pravdepodobne tou pomstou za španielsku neochotu naskočiť do geneticky modifikovaného vagónu.

To je príbeh, ktorý stojí za ekonomickým zničením španielskych roľníkov pestujúcich zeleninu. Je to jedna zo zápletiek, ktoré prebiehajú v schéme udalostí okolo e. coli.

Potraviny ako vojnová zbraň vytvorená Big Pharmou
Mimochodom, najpravdepodobnejším vysvetlením, kde bol vyvinutý tento kmeň e. coli, je, že farmaceutickí giganti ho vytvorili vo svojich vlastných laboratóriách. Kto iný má prístup k všetkým antibiotikám a vybaveniu potrebnému na vytvorenie cielených mutácií potenciálne tisícov kolónií e. coli? Farmaceutické spoločnosti majú jedinečné postavenie na to, ako vykonať túto akciu a mať z nej prospech. Inými slovami, majú ako prostriedky, tak motiváciu, aby sa angažovali špeciálne v podobných akciách.
Okrem farma spoločností sú tu snáď aj regulátori infekčných chorôb, ktorí majú podobnú laboratórnu kapacitu. Napríklad CDC by to pravdepodobne mohla tiež vykonať, keby naozaj chcela.

Dôkaz, že niekto bioinženiersky vytvoril tento kmeň e. coli, je zapísaný priamo v DNA baktérie, Je to lekársky súdny dôkaz, a to, čo odhaľuje, nemožno poprieť. Tento kmeň prešiel opakovanými a dlhodobým vystavením ôsmim rôznym triedam antibiotík, a potom sa nejakým spôsobom objavil v potravinách. Ako inak je toto možné vykonať, ako dôkladne naplánovaným schématom vykonaným "grázlovskými" vedcami? Nie je možné, aby vznikla "spontánna mutácia" v kmeni tak, aby bol odolný najvyšším ôsmim triedam značkových antibiotických liekov, ktoré sú dnes predávané Big Pharmou. Takáto mutácia musí byť zámerná.

A opakujem, ak nesúhlasíte s týmto tvrdením, potom to znamená, že hovoríte NIE, nebolo to urobené zámerne ... stalo sa to náhodou! Čo je, ako znovu hovorím, ešte desivejšie!

Pretože to znamená, že antibiotická kontaminácia nášho sveta je na tak extrémnom stupni, že kmeň e. coli môže byť v prírode nasýtený ôsmimi rôznymi druhmi antibiotík natoľko, že sa prirodzene vyvinie v smrtiaciu superbaktériu. Ak tomu ľudia veria, tak je to ešte desivejšia teória ako bioinženierske vysvetlenie!

Začala nová éra: Biologické zbrane v našej strave
Ale v oboch prípadoch - nezáleží na tom, čomu veríte - je jednoduchou pravdou, že svet teraz čelí novej ére globálnych kmeňov superbaktérií, ktoré nemožno liečiť žiadnymi známymi liekmi. Samozrejme môžu byť ľahko zabité koloidným striebrom, čo je práve dôvod, prečo v posledných rokoch FDA a svetoví regulátori zdravie zúrivo napádali spoločnosti vyrábajúce koloidné striebro. Nemôžu dopustiť, aby verejnosť mala v rukách prírodné antibiotikum, ktoré skutočne funguje. To by zničilo celý ich zámer, aby všetci ľudia boli chorí.

V skutočnosti tieto kmene e. coli môžu byť ľahko liečené kombináciou prírodných plnospektrálnych antibiotík z rastlín ako je cesnak, zázvor, cibuľa a liečivé rastliny. Navyše probiotiká môžu pomôcť vyrovnať flóru tráviaceho systému a "vytesniť" smrtiace e. coli, ktorá by mohla byť súčasne prítomná. Zdravý imunitný systém a dobre fungujúci tráviaci trakt môže zvíťaziť nad infekciou superbaktérie e. coli, ale je tu ešte jedna vec, o ktorej lekárska komunita nechce, aby ste vedeli. Dávajú absolútnu prednosť tomu, aby ste zostali bezmocnou obeťou ležiacou v nemocnici a čakajúci na smrť, bez akýchkoľvek možných vyhliadok. Presne to je "moderná medicína". Spôsobujú problémy a vyhlasujú, že ich liečia, a potom vás nedokážu liečiť ničím, čo by skutočne fungovalo.

Takmer všetkým úmrtiam, ktoré sa dnes pripisujú prepuknutiu e. coli, sa dá ľahko a ľahko zabrániť. Sú to úmrtia z nevedomosti. Ale ešte skôr to môžu byť aj úmrtia na novú éru biologických zbraní v potrave, vypustených buď skupinou šialených vedcov, alebo systémovou inštitúciou, ktorá vyhlásila vojnu ľudskej populácii.

Zdroj: http://www.naturalnews.com/032622_ecoli_bioengineering.html
Pridať na vybrali.sme.sk
Petra1981
21.6.2011 / 20:21
Nick:
Heslo:
Zabudnuté heslo | Registrácia
Miro..
Keď je človek úspešný, má nepriateľov. Alebo môže byť neúspešný a môže mať priateľov... Dilema nastáva v prípade, že človek nevie, čo je preň dôležitejšie..

zoznam rubrík

najnovšie príspevky

ďalšie príspevky