Dnes je piatok, 29. marec 2024
oslavuje Miroslav - Poslať pohľadnicu
 
Pomoc Napíšte nám
Miro..: Keď sa dlho pozeráš do priepasti, aj priepasť sa pozerá do Teba... späť na zoznam blogov
založiť blog
BASTA, alebo ako vytočiť operátora jeho vlastnými zbraňami

2011-05-16 13:27:17  |  Odporúčam  |  prečítané: 992x | poslať známemu

Keď sa budete hnevať, akurát si uženiete infarkt. Na sťažnosti nikto nereaguje, zákazník je bezmocný, personál arogantný, prípadne neschopný. Ako teda upozorniť na žalostnú kvalitu infolinky mobilného operátora? Čo takto oplatiť mu to rovnako?

Asi takto uvažovala belgická skupina recesistov Basta, ktorá usporiadala túto premyslenú akciu upozorňujúcu na kvalitu zákazníckeho servisu operátora Mobistar. Postavili kontajner (áno, ten veľký, ktorý vídate na návesoch kamiónov) pred hlavný vjazd do centrály operátora. Zvonku bolo vidieť len telefónne číslo na fiktívnu firmu Buro Containers. Linka v skutočnosti smerovala priamo dovnútra kontajnera, kde si chlapci z Basta zriadili improvizované štúdio "infolinky Buro Containers".

Recesia sa podarila, vznikla kvalitná "komédia na súčasné" motívy, video sa lavínovito šíri po internete, všimli si ho aj belgické médiá a Mobistar má poriadnu hanbu. Poďme ale k samotnému klipu. Keďže je originál v belgickom jazyku, prinášame vám aj anglické titulky.
Užite si show!



Ja len pridám, že by nebolo na škodu poukázať aj na niektoré slovenské spoločnosti a ich infolinky :-)

Zdroj: nastvany.blog.mobilmania.cz
Pridať na vybrali.sme.sk
Diskusia k tejto téme neobsahuje žiaden príspevok. Pridajte prvý práve Vy! A práve teraz...
Nick:
Heslo:
Zabudnuté heslo | Registrácia
Miro..
Keď je človek úspešný, má nepriateľov. Alebo môže byť neúspešný a môže mať priateľov... Dilema nastáva v prípade, že človek nevie, čo je preň dôležitejšie..

zoznam rubrík

najnovšie príspevky

ďalšie príspevky