Dnes je štvrtok, 28. marec 2024
oslavuje Soňa - Poslať pohľadnicu
 
Pomoc Napíšte nám
Miro..: Keď sa dlho pozeráš do priepasti, aj priepasť sa pozerá do Teba... späť na zoznam blogov
založiť blog
Priateľstvo muža a ženy? - Nemožné!

2008-08-09 10:06:44  |  Všeobecne o ničom  |  prečítané: 992x | poslať známemu

Takúto odpoveď Vám dá takmer každý, koho sa na to opýtate. Prečo to tak ale vlastne je?
Akonáhle sa muž a žena rozhodnú ísť si spolu po náročnom dni sadnúť niekam na kávu, alebo stráviť večer rozhovorom pri dobrom víne, je za tým určite niečo viac, ako len priateľstvo. Okolie začína spriadať a rozširovať rôzne pikantné rečičky, ktoré potom človeku dokážu celkom slušne zdvihnúť náladu, občas aj tlak...

Muž, ktorý má veľa priateliek a sčasu na čas sa s nimi vyberie niekam si posedieť a "pokecať", musí byť zákonite sukničkár, ženu zasa väčšina ľudí označí za ehm... Sukničkárku :) Ale ono to nemusí byť vždy tak. Sám mám vo svojom živote niekoľko osôb opačného pohlavia, s ktorými si občas rád vyrazím, pretože sa s nimi dá pokecať naozaj o všetkom. Všetko sú to len priateľky, ale keby ste občas videli tváre čašníkov, ktorí si Vás z pred pár dní pamätajú v spoločnosti niekoho iného, alebo známych, ktorí Vás stretnú, občas mám vďaka tomu pocit, akoby som jednu podvádzal preto, že sa bavím s inou.

Tak či onak, priateľstvo muža a ženy, nech si o ňom myslí kto chce čo chce, je podľa mňa možné... Je však veľmi dôležité, aby mali obe strany rovnaký zámer, pretože inak to väčšinou môže skončiť nedorozumením alebo úplným koncom priateľstva. Aby som však nebol príliš negativistický, určite sa môže stať aj prípad, že priateľstvo dvoch ľudí opačného pohlavia prerastie až do vzťahu a ani si to hlavní hrdinovia neuvedomia.
Ako som už spomínal, ja osobne sa celkom dobre bavím na tom, ako si niektorí ľudia vysvetľujú moje stretnutia s priateľmi a hlavne priateľkami, ale teraz ma zaujíma, ako ste na tom Vy? Máte občas chuť svoje nechápavé okolie zavraždiť?
Pridať na vybrali.sme.sk
13.8.2008 / 22:54
11.8.2008 / 22:49
11.8.2008 / 01:00
Nick:
Heslo:
Zabudnuté heslo | Registrácia
Miro..
Keď je človek úspešný, má nepriateľov. Alebo môže byť neúspešný a môže mať priateľov... Dilema nastáva v prípade, že človek nevie, čo je preň dôležitejšie..

zoznam rubrík

najnovšie príspevky

ďalšie príspevky